• Размер на текста:
  • Намали размера на текста
  • Увеличи размера на текста

21.12.2011

Община Балчик получи 32 млн. лв., с които ще се извърши реконструкция и модернизация на пречиствателната станция за отпадъчни води от Кранево и от курортен комплекс „Албена”.
Договорът за финансиране на проекта бе подписан днес от кмета Николай Ангелов и министър Нона Караджова в присъствието на премиера Бойко Борисов, който заяви: „За последните години, правителството успя да ускори реализацията на проекти в областта не само на пречистването на водите, но и във водоснабдяването на населението. Водата ще бъде един безценен ресурс през следващите десетилетия.”
След подписването на договора кметът Ангелов коментира, че това е поредният проект,  който ще повиши стандарта на живот на жителите на общината, ще създаде условия за качествено обслужване на туристите и ще насочен към опазване на околната среда.

Уважаеми съграждани,

За пръв път на 24 май “Върви народе възродени” няма да звучи по улиците на Балчик. Пандемията промени битието ни, а рестрикциите наложиха отмяна и на...
Детските градини и ясли на територията на община Балчик ще започнат работа на 26 май. На директорите е възложено да организират ежедневната дезинфекция на детските площадки...